Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trots presenteren we ons 10 jaar Herenboeren magazine!

Herenboeren werd 10 jaar geleden opgericht. In dit magazine vind je prachtige verhalen over iedereen die sinds die tijd mee heeft gebouwd. Want in de afgelopen tien tumultueuze jaren is er waanzinnig veel tot stand gebracht door duizenden mensen die dezelfde ambitie en drive voelen!

Herenboeren anno 2024 is een sterk groeiend landelijk netwerk met inmiddels 21 Herenboerderijen, van Drenthe tot Limburg en van Rotterdam tot Enschede. Ook zijn er ruim 35 Herenboerderijen in oprichting. Er zijn al meer dan 9000 Herenboeren in Nederland, zelfs meer dan 13.500 als we de Herenboeren-in-spé meetellen die een intentieverklaring hebben getekend om mee te doen met een toekomstige Herenboerderij bij hen in de buurt.

Vanwege onze 10e verjaardag brachten we afgelopen oktober ons ’10 jaar Herenboeren’ magazine uit. Hierin vind je prachtige foto’s en mooie persoonlijke interviews met diverse Herenboeren, bestuursleden, boeren en andere betrokkenen.

Rondom het centrale thema Hobbels en Helden geeft dit magazine een uniek inkijkje in de ontwikkeling van onze bijzondere burgerbeweging. Waar we met zijn allen ontzettend trots op mogen zijn!

Klik hier om door het hele online ’10 jaar Herenboeren’ magazine te bladeren!

Veel leesplezier,
Team Herenboeren