Zoeken
Sluit dit zoekvak.

VIND EEN herenboerderij

bij jou in de buurt

Actieve
Herenboerderijen

Coöperatie opgericht
om een Herenboerderij
te realiseren

Initiatiefnemer voor
een Herenboerderij
gestart

Geïnteresseerde(n)
voor het starten van
een Herenboerderij

Wil jij ook Herenboer worden?

Leuk dat je interesse hebt om aan te sluiten bij een Herenboerderij bij jou in de buurt! Er zijn twee mogelijkheden.

1. Kijk op de kaart of er al een Herenboerderij (in oprichting) bij jou in de buurt zit. Zo ja, dan kun je via de kaart doorklikken naar hun website en daar het contactformulier invullen. Jouw plaatselijke boerderij of initiatiefgroep zal je dan verder informeren over de mogelijkheden om coöperatielid te worden. Uiteraard kun je altijd eerst een informatiebijeenkomst bijwonen, de boerderij bezoeken of telefonisch vragen stellen voordat je definitief lid wordt. Soms is er een wachtlijst.

2. Zit er nog géén Herenboerderij (in oprichting) dicht genoeg bij jou in de buurt? Dan kun je je via het formulier hiernaast/hieronder aanmelden als ‘stip op de kaart’. Herenboeren Nederland neemt dan contact met je op als er in jouw regio voldoende geïnteresseerden zijn om samen een initiatiefgroep te vormen. Je kan dan altijd nog beslissen of je daar wel of niet aan mee wilt doen. Je naam en gegevens zijn niet zichtbaar voor bezoekers van onze website en we gebruiken ze ook niet voor andere doeleinden.

Ja, ik word graag een stip op de kaart!

Ik doe mee!
    (vereist)
Twee kalfjes kijken recht in de camera. Ze duwen hun neuzen tegen elkaar aan. Het linker kalf heeft een lichte vacht, het rechter kalf is donker van kleur.

zelf een heren-boerderij starten?