Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Winnaar zomereditie fotowedstrijd ’10 jaar Herenboeren’

Deze week werd de winnaar van de zomereditie van onze ’10 jaar Herenboeren’ fotowedstrijd bekendgemaakt. De afgelopen maanden stuurden leden van de 22 landelijke Herenboerderijen hun favoriete zomerfoto’s van de boerderij in. Nadat honderden mensen gestemd hadden, werd er een winnaar duidelijk.

De winnende foto (de foto bovenaan dit artikel) is gemaakt door Albert Boersen bij Herenboeren De Vlinderstrik bij Rotterdam. Albert schreef bij de foto: “Ze draaien weer!“.

Herenboeren De Vlinderstrik krijgt als prijs een vergrote versie van de foto kado opgestuurd, die op een mooi plekje op de boerderij komt te hangen.

Eervolle vermeldingen zijn er voor nummers 2 en 3.

#2. Gemaakt door Rob Boutmy van Herenboeren Rorik bij Beverwijk. “Wat is er mooier dan een kersverse boer, net klaar met zijn opleiding, die op zijn eerste werkdag bij Herenboeren Rorik, zijn land keurt”.

#3. Gemaakt door Petra Doets van Herenboeren Duinstreek bij Bergen (NH).

Maak jij de komende maanden mooie nazomer-/herfstfoto’s op een Herenboerderij? Stuur ze in voor de herfsteditie van de 10 jaar Herenboeren fotowedstrijd via deze link. Inzenden kan t/m 29 november.