Zoek
Sluit dit zoekvak.

Herenboeren in het NOS achtuurjournaal!

Heb je ons gespot? Een reportage over 10 jaar Herenboeren zat zojuist in het NOS achtuurjournaal!

Wat voelen wij ons vereerd, trots en dankbaar dat er op deze manier aandacht wordt geschonken aan onze inspanningen om samen te werken aan een duurzaam voedselsysteem! Dat doen we inmiddels met 9000 Herenboeren, 21 draaiende Herenboerderijen en nog eens 35 boerderijen-in-oprichting.

Verslaggever Rob Koster was vanochtend op bezoek bij Herenboeren Op ’t Lies in Breda. Hij interviewde daar o.a. boer Sven, een aantal enthousiaste coöperatieleden en Herenboeren-oprichter Geert van der Veer.

Dat leidde een toffe, aansprekende NOS-reportage met mooie beelden.

Je kijkt het item over Herenboeren hier terug.

 

Artikel op NOS.nl

Kort na het achtuurjournaal verscheen er ook een heel mooi artikel over Herenboeren op nos.nl, waarin zelfs onze Open Dagen werden genoemd. Dit heeft nog heel veel nieuwe bezoekers naar onze Open Dagen getrokken.

Je leest dit artikel hier.

 

Een ander fragment in het journaal van 18u

Een ander fragment werd eerder op de avond al uitgezonden in het NOS-journaal van 18u (NPO1). Dat kan je hier terugkijken.

 

Vanochtend ook al op de radio

Op de vroege ochtend was er óók al aandacht voor 10 jaar Herenboeren op radio 1. Verslaggever Matthijs van de Wiel van het NOS radio 1 journaal maakte een leuke reportage in 2 delen.

Je luistert ze hier terug, deel 1 en deel 2.

 

Benieuwd naar Herenboeren? Kom langs op onze Open Dagen vanaf 25 mei!

Vanaf komend weekend zijn er drie weekenden lang (van zaterdag 25 mei t/m zondag 9 juni) Open Dagen op vrijwel al onze Herenboerderijen.

Al honderden mensen meldden zich aan voor de Open Dagen, maar er zijn op de meeste locaties nog steeds wat plekken vrij… Schrijf je dus SNEL in!

Je (klein)kinderen kun je gezellig meenemen naar de Open Dag! Er zijn leuke kinderactiviteiten: van speciale kinderrondleidingen tot bodembeestjes bekijken, van knutselen tot de gerechtjes van kinderkoks proeven.

Meer informatie & aanmelden: www.herenboeren.nl/open-dagen