Search
Close this search box.

Winnaar wintereditie fotowedstrijd ’10 jaar Herenboeren’

Deze week werd de winnaar van de wintereditie van onze ’10 jaar Herenboeren’ fotowedstrijd bekendgemaakt. De afgelopen maanden stuurden leden van de 18 landelijke Herenboerderijen hun favoriete winterfoto’s in. Nadat honderden mensen gestemd hadden, werd er een winnaar duidelijk.

De winnende foto (de foto bovenaan dit artikel) is gemaakt door Grietje Mellema bij Herenboeren Heemstede! Niet alle Herenboerderijen hebben schapen, maar deze wel.

Grietje schreef bij de foto: “Na de strijd tegen blauwtong voor enkele schapen uit deze kudde, biedt dit winterse ochtendzonnetje en de wandeling naar een nieuwe weide weer hoop“. Herenboeren Heemstede krijgt als prijs een vergrote versie van de foto kado. Grietje gaf aan dat deze op een mooi plekje in de koffieruimte komt te hangen.

Eervolle vermeldingen zijn er voor nummers 2 en 3.

#2. Gemaakt door Chris Bonis van Herenboeren de Vlinderstrik bij Rotterdam. “Kinderen vinden het altijd leuk om mee te komen naar de boerderij, ook als het weer wat minder is, want dan zijn er ook leuke dingen om te doen!”

#3. Gemaakt door Tamara Onos van Herenboeren Groote Modderkolk in Loenen. “De foto toont de pracht van het samen in alle vroegte oogsten. De zon, de omgeving, het gezelschap en het doel. Daar kom je graag je bed voor uit.

Heb jij mooie lentefoto’s gemaakt op een Herenboerderij? Stuur ze in voor de lente-editie van de 10 jaar Herenboeren fotowedstrijd via deze link.